Yrittäjyyteni kulmakivet

Vapaus on minulle erittäin tärkeää kaikessa mitä teen. Jos koen, että minua ja tekemisiäni rajoitetaan, en voi kokea, että olen onnellinen. Siksi kai sovin myös jokseenkin hyvin yrittäjäksi. Vapauden mukana kulkee se, että haluan tehdä ja luoda uutta, sekä isoja, että pieniä asioita. Tämä kulkee myös luovuuden kanssa lähekkäin.

Luovuus on elämässäni keskeisessä roolissa. Jos en pääse tekemään tarpeeksi luovia asioita töissä, puran luovuutta vapaa-ajalla mm. videokuvaamalla, valokuvaamalla, kirjoittamalla runoja, novelleja ja tai musiikilla.

Oppiminen on yksi syy, miksi herään aamulla innoissani. Kun pelkäsin kameran edessä olemista ja esiintymistä, pakotin itseni niihin tilanteisiin. Nyt en enää jännitä. Tämän hetken kiinnostuksen kohteita minulla ovat digitalisaation liittyvät asiat. Jos en haluaisi oppia uutta, en olisi opiskellut niin paljon ja ollut perustamassa niin paljon juttuja.

Reiluus ja oikeudenmukaisuus on asia mihin uskon. Siihen, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä. Itse haluan tehdä töissäni päätöksiä mitkä ovat sekä yksilön, että yhteisön kannalta hyviä. Uskon, että minua arvostetaan työyhteisssäni reiluna johtajana. Ja se on minulle tärkeä asia, että niin on ja pysyy.

Rakkaus, johon liittyy vahvasti myös intohimo, ovat asioita, mikä on pakko myös mainita. Jos ei aidosti ole intohimoinen siitä mitä tekee, on yrittäminen vaikeaa. Saattaa olla jopa mahdotonta.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS