Kuka olen?

Olen 35-vuotias yrittäjä ja äiti. Perheeseeni kuuluvat Mila (syntynyt huhtikuussa 2014), Uuno (syntynyt kesäkuussa 2016) ja avomieheni Pasi.

Koulutus: Olen valmistunut Helsigin Kauppakorkeakoulusta (KTM). Tämän jälkeen pääsin Medialaboratorioon (Taideteolliseen korkeakouluuun opiskelemaan).  Olen valmistunut health coachiksi Institute for Integrative Nutrition -koulusta. Harvardiin pääsin tekemään hallitusammattilaisten kurssin 2015.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007 lähtien (kaikki yrityksnei ovat liittyneet sosiaaliseen mediaan enemmän tai vähemmän).

Työhistoriastani voi lukea LinkedInistä. Lyhykäisyydessään tässä pääasiat:

– Olen digitaaliseen viestintään keskittyneen  Okimo Clinicin toimitusjohtaja (olen myös yksi isoimmista osakkaista kyseisessä yrityksessä). Okimo Clinic kuuluu Marketing Cliniciin. Tämä on päivätyöni.

– Olen yksi SLUSHin perustajista. Täällä hyvä artikkeli aiheesta vuodelta 2008: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001598157.html

– Olen Indiedaysin yksi perustajista, osakas ja hallituksen jäsen. Kaleva osti Indiedaysin marraskuussa 2015. Myin silloin oman osuuteni yrityksestä ja luovuin hallituspaikasta.

– Kirjoitin Image-lehteen omaa teknologiapalstaa vuoden 2014.

– Olen ollut perustamassa Suomeen ensimmäistä sosiaalisen median toimistoa, Zipipopia.

 

Mielenkiinnon kohteitani:

– Tekoäly ja robotiikan moraalipsykologia

–  Sosiaalisen median vaikutukset

– Startupit

– Ihmisten johtaminen

– Dronet ja valokuvaaminen sekä videokuvaaminen

 

Mielenkiintoisia hetkiä työuraltani (jotka tulivat nyt mieleeni, paljon varmaan jäi mainitsematta):

– Puhuin samassa tilaisuudessa Buzz Aldrinin (astronautti) kanssa. Hän teki minuun ison vaikutuksen. Samassa tilaisuudessa tutustuin myös Hjallis Harkimoon.

– Hallitukseni puheenjohtaja on Hjallis Harkimo. Olen tehnyt hänen kanssa hommia vuodesta 2013 ja arvostan häntä suuresti sekä johtajana, että asioiden eteenpäin viejänä.

– Voitimme Mobile 2.0:ssa Barcelonassa 2008 (mobiili-startup-sarjan).

 

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS